Cederberg & Cortina

Terug bij de farm de sleutel afgeven en mentaal weer voorbereiden op de terugreis. Afstanden worden hier echt uit hun verband getrokken! We vergelijken de meeste afstanden met het rijden van Hilversum naar Terneuzen/Sas van Gent. Dat duurt twee uur over 200 km! Nadat we al hobbelend en haast doof van de motor (die de auto mooi de bergen optrekt en de hobbels over!) weer bij de brug zijn aangekomen, merk ik wel dat ik wel harder heb gereden over die kuilen en hobbels, de enige remedie voor zo’n zware wagen. Nou dan moet dat laatste stuk makkelijk te doen zijn! We zijn dus in vergelijking even een keer op en neer geweest naar Terneuzen, om een bergje te beklimmen. We hadden nog geen honger en zijn maar bij de kooltjes gaan zitten van de twee nieuwe NL-ers, Bart en Ard! Ard was een toffe gozer, die ook met zijn stage bezig is en met z’n vriend nu in de laatste week van de 5 weken vakantie zit. We hebben lekker geklets en gedronken. Wat laat zijn we naar de dorm teruggegaan.

De ochtend was al klam en ik voelde wel dat mijn spieren veel hadden gewerkt tijdens de gravelroad! Op het gemakje ontbeten en na wat citrusvruchten geplukt te hebben, zijn we op weer aan de terugreis begonnen. Onderweg stoppend bij van die huisjes waar ze sinaasappelen en ander sinaasappelspul verkochten. Blijkbaar had de gravelroad alles van de auto op z’n plaats geschud, want ik heb voornamelijk 130 gereden, soms wat harder (en wat zachter!) Of ik voelde gewoon het gerammel niet meer van de auto. We hebben onderweg nog wat gegeten en Helmer weer opgepikt in Athlon.

Het was voor ons allen weer een vermoeid weekend, met veel voldoening. Misschien dat Helmer volgende week nog wat wilt vertellen over het kamp, maar had het ongelooflijk naar z’n zin dat was de vermoeidheid wel waard! ’s Avonds zijn we na de DVD ‘Mars Attacks’ naar bed gegaan. Lekker weer in bed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.