Cape Point & Babboons

We besloten dat we nog niet naar huis wilden en reden via beneden naar Cape of Good Hope, wat dus nog voor Cape Point ligt. Daar was het prachtig. Wilde golven en rots, maar alles zag zwart van een soort keverachtig beestje dat zowel in in het water als op het land leeft. Erg griezilig. Hele golven beestjes. Uiteindelijk nog even omhoog geklommen, wat schelpjes geraapt en toen zijn we naar huis gereden. Thuis foto’s gekeken en lekker gerelaxed voor een filmpje.

Zondag was ook erg leuk. We hadden eerst afgesproken om naar Robbeneiland te gaan met Simone (Duits meisje) en een Belgs meisje. Maar ook al hadden we van te voren weer geprobeerd te reserveren, het zat weer vol. We besloten naar een aquaria te gaan vlak bij Waterfront; ‘Two Oceans’. We wilden weleens zien wat het verschil is tussen de Indische en de Atlantische, die we gisteren gezien hadden. Het was werkelijk prachtig. Van de meest fantastisch gekleurde vissen tot 1 meter hoge ‘spinkrabben’. Van kwallen, reuzeschildpadden en roggen tot pinguins, robben en haaien. We hebben er uren doorgebracht en veel mooie foto’s genomen. Daarna zijn we naar het Waterfront gegaan, want het was nog veel te vroeg om naar huis te gaan.

Hier kregen we een telefoontje van Simone. Zij waren ook in het Waterfront. De boot naar Robbeneiland voer niet, want het was te stormachtig. We zochten elkaar op en wij stelde voor om naar Oriental Plaza te gaan, een soort grote Indische rommelmarkt. Simone en haar vriendin hadden daar geen zin in, zij wilden liever winkelen, maar ze zouden wel naar de film gaan later of wij mee gingen. Dat was prima, Wij dus op pad, maar aangekomen was Oriental Plaza gesloten. Vreemd. Rommelmarkt is toch altijd op zondag?? Hup, weer terug naar Waterfront en daar zijn we naar ‘Along came a Spider’ gegaan, een matige film met Morgan Freeman. Eigenlijk was het door hem dat de film nog wat was. Daarna zijn we nog wat gaan drinken en toen zat het weekend er al weer op.

Maandag beginnen Helmer en ik aan ons praktijkonderzoek. Nog even 5 weekjes doorgaan en dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.