Tomatenchutney

Vier homemade potjes tomatenchutney @ 02-09-2012 20:35uIngrediënten

  • 500 gram klein gesneden harde tomaten zonder pit & schil
  • 250 gram bruine basterdsuiker
  • 2 klein gesneden uien
  • 10 gram fijn gesneden gember
  • 10 gram zout
  • 2 port glazen azijn
  • 1 fijn gesneden spaanse peper
  • 3 uitgeperste teentjes knoflook
  • 100 gram geleisuiker

Bereidingswijze

  • Zet alle mogelijke materialen, gereedschappen en ingrediënten van te voren klaar
  • Bewerk de ingrediënten zoals hierboven beschreven.
  • Kook alle ingrediënten ongeveer 20 minuten.
  • Voeg de geleisuiker toe en laat het nog 10 min. koken.
  • Verdeel de nog hete massa over een aantal jampotten, deksel erop en in de koelkast plaatsen. Het is op deze manier lang houdbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.