Seks Is Gezond!!!

Hahahahahahah geweldig!!!!!
Na dit gelezen te hebben kan ik niet anders dan het doorsturen!!
Erg leuk om te lezen!!
Seks is gezond
Je moet ff de tijd nemen om dit te lezen… werkelijk hilarisch!
Zorg er ook voor dat je de waarschuwing onderaan ook leest!

 • Wist je dat…. je het aan iemands gezicht kan zien of die persoon seksueel actief is of niet?
  Seks is een natuurlijke schoonheidsbehandeling. Wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat wanneer vrouwen seksueel actief zijn, ze meer van het hormoon oestrogeen aanmaken. Dit hormoon zorgt dat je vachtje zal glanzen en ’t maakt je huid gladder.
 • Een hoop vrijen kan je verstopte neus vrij maken. Seks is een natuurlijke antihistamine. Het kan helpen astma en hooikoorts te overwinnen.
 • Zachte ontspannende vrijages verminderen de kans op problemen als dermatitis, huiduitslag en blaasjes. Het geproduceerde zweet maakt je poriën schoon en doet je huid glimmen.
 • Het bedrijven van de liefde kan alle overtollige calorieën verbranden, die je tijdens dat romantische diner hebt verzameld.
 • Seks is een van de meest veilige sporten. Het rekt en strekt al je spieren in je lichaam. Het is leuker dan 20 banen zwemmen en je hebt er geen speciale gympies voor nodig!
 • Seks is een instant oplossing voor een milde depressie. Het laat endorfine los in je bloedbaan, wat je weer een gelukkig gevoel geeft.
 • Hoe meer seks je hebt, hoe meer seks je aangeboden zal worden. Een seksueel actief lichaam geeft grote hoeveelheden af van de chemische stof feromonen. Deze subtiele seksparfum maakt het tegenovergestelde geslacht seks-gek.
 • Seks is het meest veilige rustgevende middel ter wereld. Het is 10 keer meer effectief dan valium.
 • Kissing each day will keep the dentist away. Zoenen moedigt speeksel aan om etensresten van je tanden te verwijderen en de zuurtegraad van het zuur wat cariës veroorzaakt te verlagen. Dat voorkomt weer een ophoping van tandplak.
 • Seks laat echt je hoofdpijn verdwijnen. Een vrijpartij kan zo de spanning losmaken die de vernauwing in bloedvaatjes van de hersenen veroorzaakt.

Deze boodschap is je gestuurd voor veel geluk in je seksleven. “Het hitsige seks feetje” zal je binnen 4 dagen dat je het bericht hebt ontvangen opzoeken, in ruil daarvoor moet je dit bericht doorsturen.

Als je het niet doet zul je voor de rest van je leven nooit meer goeie seks ontvangen. Uiteindelijk zul je een celibaat leven leiden en je geslachtsdelen zullen eerst rotten en er daarna afvallen.

Nee, dit is geen grapje!

Stuur kopietjes naar je vrienden, want niet iedereen is ervan op de hoogte.

Stuur geen geld, gezien je geen prijskaartje aan het lot van je geslachtsdelen kan hangen. Deze boodschap moet binnen 96 uur doorgestuurd zijn.

Stuur 10 kopietjes en wacht af wat er binnen 4 dagen met je zal gebeuren…

Dit kopietje moet de hele wereld rondtoeren dus je MOET het doorsturen ook al ben je niet bijgelovig.

Normaal stuur ik dit soort dingen nooit door, maar ik wil natuurlijk niet het risico lopen nooit meer goeie sex te ontvangen hahahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.