Picnicken bij de openhaard

Week 21

Begint deze week eens met het ‘weekend’, noodgedwongen dan wel, maar zeker niet minder genoten!
’s Ochtends wakker worden in Windstone Backpackers is iets goeds. Van het eten dat we gekregen hadden konden we nog een heerlijk ontbijt maken. Buiten, in de zon, met meneer en mevrouwen Pauw op bezoek. Wij waren vast van plan deze dag zo veel mogelijk te genieten, net als de avond ervoor, tenslotte hadden we geen keus. Wel hadden Cathelijne en ik een interview (die door auto pech, wat anders!, eerder niet doorging) geplant… De Cortina zou ergens in de middag gerepareerd zijn, ’s middags 1 uur. Tot die tijd liet Andy ons zijn plannen zien en kregen we een rondrit langs de plaatselijke township, ‘Green Village’. Andy heeft heel wat plannen om de omgeving aantrekkelijker te maken voor toeristen en de plaatselijke bevolking daarvan te laten profiteren.

Restaurantjes, toeren en wat niet al meer zouden ze kunnen aanbieden…! Het klonk allemaal fantastisch in onze oren. Zouden we dit niet in ons research kunnen gebruiken? In ieder geval beloofden we hem ons verslag toe te sturen. Sajina heeft er een baantje aan over gehouden, ze kan als ’toeroperator’ in CT mensen van deze fantastische plek vertellen. Terwijl Cathelijne uit haar dakje ging omdat er een hele manege aan de Backpackers vastzat, en er dus een hoop paarden waren, ging ik uit mijn dakje omdat er zo ontzettend veel mooie foto’s te maken waren. Hele bomen vol met ‘wevernestjes’, kanariegele vogeltjes die hangende nestjes bouwen, paarden, cactussen en nog veel meer, maar dat kunnen jullie zelf bekijken. Tegen de middag werden we door Andy naar het stadje, Vredenburg, gebracht, maar helaas de auto was toch niet zo snel gerepareerd. Eerst wachtten we nog geduldig, maar lichtelijk geërgerd. We hadden dus ook nog wat langer in de Backpackers kunnen blijven… Het was twee uur, werd drie uur en toen vier uur. En nog was de auto niet klaar… ach, plannen hadden we al niet meer gemaakt. Zoiets leer je snel genoeg af. Maar goed na sluitingstijd van de garage (en het werd ook al koeler) was de auto dan toch klaar. En onze beurs een flink stuk lichter, record dit keer! Nu in haastige spoed terug naar CT, met nog een record: top snelheid 180 km/u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.