Kaapstad 11/09, Bosasa & Towtruck III

Je kan helemaal rond kijken, Tafelberg, City Bowl, de hele Cape flats en Muizenberg (zie de panorama foto!). We hebben daar lekker uitgepuft en wat zitten kletsen met drie engelse die er al twee uur zaten. In de hitte weer verder naar de voet van DP. Weer het pad volgen die ineens vanzelf weer omhoog ging terwijl de kaart toch duidelijk aangaf dat ie ongeveer op de zelfde hoogte zou moeten blijven. Bleken we dus weer op een ander pad te zitten die zelfs niet eens op de kaart stond aangegeven. Het gaf helemaal nix, we waren er ondertussen al aangewend geraakt. Nog twee toppen over, lekker klimmen en klauteren, Bart wordt jaloers als ie dit leest! De weg naar beneden werd alsmaar toffer. Halverwege hebben we ons nog voor de gek gehouden door een IJswinkeltje te creëeren. Maar helaas na een kwartier wachten waren zijn ‘Back in 5 minutes’ nog niet voorbij. Al lachend verder naar beneden.

Eenmaal beneden bij een oud gebouw met de naam King’s nog wat keken we om naar waar we gelopen hadden. Het is dat we er zelf hadden geklommen anders zou je zeggen dat er geen pad liep. Cathelijne belde op om te vragen waar wij nu waren. We moeten nog een eind terug lopen naar de auto en dan zou ik nog eens bellen. Genietend van de omgeving zijn we in de ondertussen ondergaande zon verder gelopen. Bij de auto aangekomen zagen we pas het bord die het pad aangaf waar we al de hele dag naar op zoek waren! Recht achter ons aan de andere kant van de weg. Nou ja we hebben ons in ieder geval niet verveeld! Voldaan besloten we dat we die avond een jamjar zouden gaan drinken bij de Italiaan bij Waterfront, als beloning op de dag! Eenmaal thuis en lekker gedouched kwamen we er achter dat we wel erg gekleurd waren; dat witte T-shirt kregen we niet uit.

Yes, de zomer is aangebroken. We zijn die avond naar de film geweest; A Knight’s Tale. Een aanrader. Van vermoeidheid en voldaanheid zijn we maar weer huiswaarts gekeerd! De volgende ochtend moesten we er weer vroeg uit! Sajina had ons uitgenodigd om mee te gaan picknicken met een aantal vrienden van haar en negen uur ’s ochtends belden we bij haar aan. We moesten nog even wachten aangezien ze nog niet helemaal klaar was, geen probleem, kunnen wij ook nog wakker worden met koffie! Ondertussen was het anderhalf uur later voordat iedereen er was en in drie auto’s op pad. Maar eerst nog een vriendin met haar moeder en broertje ophalen. Bleek behoorlijk om te zijn!!! Zodoende was de dag al erg warm en de plek waar we naartoe moesten was ongeveer een uur rijden. Darling heet het plaatsje, daar waar de melk vandaan komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.