Cool Runnings & Hubbly Bubbly

Donderdag een rustig avondje gehad. Helmer en ik waren een beetje op en hebben geloof ik alleen maar op de bank gelegen.

Vrijdag (JAA VRIJDAG!!) moesten we afscheid nemen van Jeff. Wij hadden met zijn drieën een heel feestprogramma in gedachten, maar we vernamen van Jeff dat hij zijn laatste avond zou doorbrengen bij de kindertjes van Langa (township waar hij vrijwilligerswerk heeft gedaan). We spraken af hem later op de avond wel tegen te komen. We zijn toen maar lekker met z’n drieën naar een Griek gegaan, die Helmer had ontdekt tijdens een wandeling downtown. We vonden een gezellig pleintje dat we nog nooit hadden gezien en aten lekker Shoarma met een Ouzo erbij, natuurlijk. Later nog een cafeetje gevonden, waarna we besloten naar de film te gaan. Tombraider… Ik zeg niets meer… Na de film Obz ingegaan. Even kijken waar Jeff bleef, maar zo als het eruit zag lag die al op een oor. Morgen er vroeg uit… Amerikanen! Na een “nou Jeff, welterusten”, zijn we naar Cool Runnings gegaan, Rasta Cafe van Cape Town. Lekker een cocktail gedronken en een Hubbly Bubbly gerookt (waterpijp). Vreemd genoeg werden we om twee uur buiten gezet. Ja, ook hier geen Terneuzense tijden… Toen maar thuis wat verder gefeest.

Zaterdag (JAA ZATERDAG!!) kwamen we om een uur of 3 ons bed uit en hebben we wat in de stad rondgehangen. Het was ontzettend bewolkt, maar erg warm. We besloten de avond buiten door te brengen. We kochten bij Waterfront wat te eten en 3 sigaren (zomaar zin in) en gingen op het balkon zitten, lekker kaarsjes erbij en over de stad heen kijken. Daar hebben we tot 4 uur gezeten. De onweer bak los en het regende, maar wij zijn blijven zitten… Erg tof. De buren hebben kunnen genieten.

Zondag (NEE ZONDAG) weer halverwege de dag wakker geworden en besloten dat we dat niet meer gaan doen. Waar is het weekend naar toe? Goed, wat gaan we doen? Eer we dat besloten hadden was het weer avond en zaten we met z’n drieën onder een deken een film te kijken. Al met al een toffe week, maar hopelijk volgende week weer wat actievere verhalen over het weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.