Veel uitgezocht, weinig slaap

Er is ondertussen alweer een volle week achter de rug met voorbereidingen. We hebben veel, heel veel nuttige links opgezocht en onder favorieten geplaatst voor later gebruik.

Er is ondertussen alweer een volle week achter de rug met voorbereidingen. We hebben veel, heel veel nuttige links opgezocht en onder favorieten geplaatst voor later gebruik. Veel sites hebben ook al tot resultaat geleid; we hebben nu toegang tot onze bank- en girorekeningen via het net, zodat we alles op afstand kunnen bijhouden en regelen.

Creditcards zijn aangevraagd en verzekeringaanvragen zijn de deur uit. Cathelijne d’r visumaanvraag is nu ook binnen en gaat deze bij de ambassade aan het loket inleveren als het tijd uitspaart. Wat veiliger ook.

Morgen meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.