De voorbereidingen…

Eindelijk gaat het er om spannen! Ons verblijf op het zuidelijk halfrond voor een half jaar nadert snel. Vanaf begin mei tot en met eind oktober 2001 zullen wij ons gaan bevinden in Kaapstad (Zuid-Afrika).

Eindelijk gaat het er om spannen! Ons verblijf op het zuidelijk halfrond voor een half jaar nadert snel. Vanaf begin mei tot en met eind oktober 2001 zullen wij ons gaan bevinden in Kaapstad (Zuid-Afrika). Cathelijne heeft een stageplek, Auke krijgt onbetaald verlof met vergoeding voor 5 maanden.

Als afloop van ons verblijf in Cape Town gaan we een maandje echt vakantie houden door rond te gaan trekken. De eerste echte onderzoeken, na alle vooronderzoeken, beginnen. Formulieren, instanties, financien, informatie voor ouders en vrienden, huisvesting van onze spullen, vaccinaties, verzekeringen, etc.moeten nu de deur uit of snel bekend worden. Dit, waar je op inlogde, is het eerste visuele van mijn kant; de informatie voor jullie over wat wij hebben gedaan, wat wij doen en wat wij gaan doen!Nu ga ik in ieder geval lekker bij Cathelijne in bed kruipen en slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.