Tomatenchutney

Vier homemade potjes tomatenchutney @ 02-09-2012 20:35uIngrediënten

  • 500 gram klein gesneden harde tomaten zonder pit & schil
  • 250 gram bruine basterdsuiker
  • 2 klein gesneden uien
  • 10 gram fijn gesneden gember
  • 10 gram zout
  • 2 port glazen azijn
  • 1 fijn gesneden spaanse peper
  • 3 uitgeperste teentjes knoflook
  • 100 gram geleisuiker

Bereidingswijze

  • Zet alle mogelijke materialen, gereedschappen en ingrediënten van te voren klaar
  • Bewerk de ingrediënten zoals hierboven beschreven.
  • Kook alle ingrediënten ongeveer 20 minuten.
  • Voeg de geleisuiker toe en laat het nog 10 min. koken.
  • Verdeel de nog hete massa over een aantal jampotten, deksel erop en in de koelkast plaatsen. Het is op deze manier lang houdbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.