Rock ’n Roll Circus & Potjiekos

De zon was er voor de zondag natuurlijk. Lekker lomig niet weten wat we willen ondanks dat we het wel weten. Duidelijk, nee? Voor ons soms ook niet hoor! Aangezien het echt warm was, werd al snel het strand geopperd! Maar daar ben ik weer die geen zin heeft in het strand; een beetje zitten te zitten en na een potje frisbeeën heb ik het dan ook wel weer gezien. Om lekker twe zitten in de zon hoef ik niet naar het strand, tenzij het natuurlijk voor het surfen is of zoiets dergelijks! Mij idee was om de ruïnes en grot te gaan bekijken op Devil’s Peak, maar in mijn achterhoofd wel wetende dat het eigenlijk te warm is om te gaan wandelen. De dobbelsteen moest dus weer eens beslissen. En de dobbelsteen zei:”Devil’s Peak” Aangezien dat toch niet zo goed idee was en er verder nix ondernomen werd, hebben we de middag dus rustig op beide balkonnen doorgebracht en wat vrienden uitgenodigd voor het nieuwe plan. ’s Avonds naar de film Memento met een aantal vrienden. Hebben wat rond ge-sms-ed en Sajina is uiteindelijk met ons meegegaan. Hebben haar opgehaald van waar ze nu woont, vlakbij waar Bart en Mascha hebben gewoond. In Waterfront zouden we de film gaan kijken, maar hebben er eerst Italiaans gegeten. Het eten was echt voortreffelijk! Het drankje wat ik bestelde was ook erg tof. Ik had een Jam Jar besteld; letterlijk vertaald Jampot. Een gróte jampot gevuld met een cocktail. Veel en lekker. Bij de film Memento zaten we helemaal achteraan.

De film is echt een aanrader voor iedereen!!! Ik heb nog nooit zoveel nagepraat over een film en we zijn er nog niet helemaal uit. Het gaat over een vent die zijn korte termijn geheugen kwijt is, oftewel, na een aantal minuten weet ie niet meer wat ie ervoor heeft gedaan. Hij is op zoek naar de moordenaar van zijn vrouw en tatoeerd alle feiten op zijn lichaam om het niet te vergeten! Als je het nog niet hebt gezien, absoluut gaan kijken! Maar wel wetende dat je erna, de film nog een keer wilt/moet kijken! Thuis bij Sajina, hebben we nog wat gedronken en gekletst met haar huisgenoot. Dit zal in ieder geval niet de laatste keer zijn dat we bij haar over de vloer zullen komen, echt een tof huis waar ze zit!

Allé, ik zit maar te typen. Ik moet de foto’s nu gaan uploaden naar de communitie. Kan ik tijdens het wachten mooi weer verder lezen in het boek wat ik nu aan het lezen ben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.