Zeven dagen regen

Week 12

Het afgelopen weekend was inderdaad een succes geweest. Maar de werk week was weer begonnen. Alhoewel, nog niet helemaal. Maandag avond worden er Djembé lessen voor beginners gegeven in het Drum Café. Dat er zoiets was hadden we al eerder gehoord, van Bart, maar hoe en wat was nog erg onduidelijk. Simone wist daar meer vanaf en wilde er met een aantal vrienden naartoe.

Ik zag mijn kans schoon en heb die avond dus voor het eerst verantwoord op een trommel (eh Djembé) geslagen. Word vervolgd. Afgelopen week was ik, met Oufy (mijn supervisor), de Cape Peninsula rond gereden om de organisaties te bezoeken waar NICRO mensen plaatst voor ‘Community Service’. Dat gaf me een veel beter idee van het soort werk en de mensen waar ik mijn ‘cliënten’ (het is nog steeds een raar woord) naar toe stuur. Maar deze week zou ik weer veel tijd op het kantoor doorbrengen. Helemaal niet ongezellig, want twee studenten van de UCT (University of Cape Town), Celeste en Mari, zijn net weer begonnen. Omdat er nog steeds geen bureaus zijn geregeld zitten en lopen we met zijn vieren rond één bureau. Gezellig druk dus. Sinds Mari en Celeste weer aan hun internship begonnen zijn zet ik niet alleen Cathelijne op haar werk af, maar ben ik ook taxi voor Mari. Volgende week zal ik alleen het kantoor moeten runnen. Dat wil zeggen, iedereen van Diversion is voor een training naar Johannesburg, Mari en Celeste zullen me voor een paar dagen bijstaan. Deze week is mijn laatste kans om alles nog eens goed uit te zoeken, na te vragen voordat ik het allemaal zelf moet doen… Ik heb tot en met donderdag in spanning gezeten of ik wel genoeg zou weten. Er was weinig tijd voor veel uitleg, of ik niet vrijdag nog even langs wilde komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.